magunkról

 

Könyvelés magas színvonalon, korrekt áron

A Vasi T-Metáll Kft közel húsz év könyvelés és bérszámfejtés területén szerzett tapasztalattal a hátunk mögött alapítottunk meg. Célunk az volt, hogy a szakmai tudásunkat és a hazai vállalkozások működésében szerzett ismereteinket felhasználva, magas színvonalú számviteli és munkaügyi szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekkel hatékonyan tudjuk megalapozni ügyfeleink üzleti döntéseit.

Miért a Vasi T-Metáll Kft a megoldás?

A könyvelőirodák közötti verseny sokszor a könyvelés minőségének rovására megy. Mi az alapítás óta ügyfeleinket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk ki. Mindezek alapján úgy gondoljuk, hogy:

-          A munkavégzés magas színvonalú

-          folyamatos a kapcsolattartás az ügyféllel a számviteli és adójogszabály változásokról

-          korrekt árakkal várjuk leendő ügyfeleinket

-          időben elkészülnek a bevallások és beszámolók

Könyvelőiroda kisebb és nagyobb vállalkozásoknak is

A Vasi T-Metáll Kft minden ügyfelére kiemelt figyelmet fordít, legyen szó akár belföldi vállalkozó havi néhány bizonylatos könyvelési teendőiről, akár nagyobb cégek több száz könyvelendő tételétéről. Az adó- és számviteli jogszabályok betartása mellett minden vállalkozás esetében figyelembe vesszük a könyvelés várható egyedi sajátosságait. A számviteli szabályzatokat és számlakeretet, valamint a könyvelés és a bérszámfejtés munkafolyamatát úgy alakítjuk ki, hogy képesek legyünk ügyfeleinket érthető és hasznosítható információkkal ellátni.

Könyvelés vezetői szemmel

Könyvelőirodánk a könyvelés minden periódusának végén, jellemzően havonta, de minimum negyedévenként tájékoztatást nyújt az ügyfél könyvekből kiolvasható gazdasági helyzetéről. Tájékoztatást nyújtunk az elért eredményről, akár tevékenységek vagy telephelyek szerinti bontásban. Ismertetjük a várható adókötelezettségeket (ÁFA, társasági adó, iparűzési adó, egyéb adók) és javaslatot teszünk esetleges ügyviteli változtatásokra. A tájékoztatás során egyeztetjük a könyvelés adatait, a tárgyi eszközök, követelések (vevők), pénzeszközök és kötelezettségek állományát és értékét, válaszolunk a könyvelés és bérszámfejtés területeit érintő kérdésekre.

 

híreink

árajánlat kérése

Kérje online a személyre szabott árajánlatunkat!